Utstyrsbanken

Gratis utlån av sport og fritidsutstyr for alle.

Aldersgruppe: For alle

Utstyrsbanken finn du i Samnanger folkebibliotek, like ved Frivilligsentralen sitt kontor. Vi er opne kvar tysdag, onsdag og torsdag, i samsvar med biblioteket sine opningstider: tysdagar frå 12:00 til 19:00, og onsdagar og torsdagar frå 10:00 til 16:00. Planlegg gjerne på førehand dersom du ynskjer å låne utstyr for helga, sidan 
Utstyrsbanken berre er bemanna innanfor nemnde tidsrom.

Det er kostnadsfritt å låne utstyr. Vi ønskjer private individ, skular, barnehagar, lag og organisasjonar velkomne til å nytte seg av denne tenesta. 

For å låne utstyr, send ein førespurnad per e-post til frivilligsentral@samnanger.kommune.no med opplysningar om ønska utstyr og tidspunkt for henting og retur (den standardiserte lånetida er éi veke).
Respons vil bli gitt når vi er tilbake på kontoret. Nyttar du tenesta for første gong, krevst det at du underteiknar ein låneavtale på biblioteket.

For å sjå kva utstyr vi tilbyr, besøk: KATALOG UTSTYRSBANK
*Vi arbeider for tida med å utvikle ein 'live' oversikt for å gjere det enklare å sjå kva som er tilgjengeleg til einkvar tid.

Sørg for at utstyret er reint og i god stand når det vert returnert, og at det vert levert tilbake i rett tid, før biblioteket stenger.

Utstyrsbanken vart etablert i 2019 av Samnanger Frivilligsentral, med støtte frå BKK, SPV, og Gjensidigestiftelsen.



2024 © Samnanger Frivilligsentral